Termékek

A Conveni-Pack hozzájárul az energia megtakarításhoz.

A szupermarketekben folyamatosan szükség van a termékek, élelmiszerek és italok frissen tartására. A környezetvédelmi előírások azonban egyre szigorúbbak és az energiaköltségeket is csökkenteni kell.

A Conveni-Pack egy egyedülálló integrált megoldást nyújt a szupermarketek hűtéséhez és légkondicionálásához, amely egyúttal csökkenti az átlagos energiafogyasztást is.

  • Integrált hűtés és légkondicionálás
  • Energiatakarékos hővisszanyerés
  • Nagyobb méretű alkalmazásokhoz
  • Kompakt megoldás
  • Teljes teljesítménytartomány
  • Rugalmas konfigurációk
  • Csendes működés

A Conveni-Pack egy rugalmas megoldás közepes/alacsony hőmérsékletű hűtéshez, integrált légkondicionálási képességekkel (fűtés és hűtés) és hővisszanyeréssel. A Conveni-Pack az üzlet hűtéséből kivont hő 100%-kát visszanyeri és újra felhasználja a bolt fűtéséhez extra költségek nélkül.

A hővisszanyerés segítségével, optimalizált szabályozással és a legújabb kompresszoros technológiával a Conveni-Pack 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást. Ezáltal rendkívül hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket és a hozzá kapcsolódó CO2 kibocsátást.

A Conveni-Pack moduláris kialakításának köszönhetően kisebb és nagyobb üzletekben is használható. A rendszerbe bekapcsolható az összes élelmiszer hűtési alkalmazás és számos beltéri légkondicionáló egység is csatlakoztatható az üzlet igényeinek megfelelően. Az épületben vagy azon kívül egy vagy több kültéri egység telepíthető.

A Conveni-Pack egy kis helyigényű, kevés vezetékkel rendelkező rendszer. Ezért a hagyományos élelmiszerhűtési rendszereknél 60%-kal kevesebb helyet foglal, így több helyet szabadít fel a boltban.

A Conveni-Pack és ZEAS kondenzátor egységek kombinációja teljeskörű megoldást kínál a szupermarketek hűtési, fűtési és légkondicionálási rendszerére.

A legjobb helykihasználás érdekében a kültéri egységek elhelyezhetők blokkokban, sorokban vagy az épület körül szétosztva.
A kültéri egységek a beltéri egységek fölé 35, illetve alá 10 méterrel is elhelyezhetők.
A vezetékek hossza a kültéri és a legtávolabbi hűtőkamra vagy légkondicionáló egység között 130 méter lehet.
A magas statikus nyomású ventilátoroknak köszönhetően légcsatornák csatlakoztathatók a Conveni-Pack kültéri egységhez.

Ideális megoldás a sűrűn lakott területeken is, a Conveni-Pack működése ugyanis rendkívül csendes
Speciális, hangszigetelt burkolattal rendelkezik
Programozható éjszakai üzemmód és különböző zajcsökkentő funkciók
Scroll kompresszorokkal működik, ami sokkal csendesebb mint a hagyományos kompresszorok
Inverteres szabályozás, amely lehetővé teszi a hűtési igényekhez szüksége lehető legalacsonyabb fordulatszámú kompresszor működést, csökkentve az átlagos zajszintet
Inverteres szabályozású ventilátorok csökkentik a turbulenciát és a zajt.